Onderzoeken hoe jij op exorfinen reageert?πŸ“ˆ

Ziekten als ADHD, autisme, dyslexie, depressie en chronische vermoeidheidsklachten hebben vaak 1 gemene deler: een exorfinenresistentie. Als deze exorfinen uit het voedingspatroon worden geschrapt merk je al een grote verbetering! Wat zijn exorfinen eigenlijk?!❓

Exorfinen zijn stofjes die gevormd worden uit gluten, melkeiwit (caseΓ―ne), soja, spinazie en sommige schimmels. Ze geven een morfine-achtige werking waardoor ze populair zijn. De werking van de lichaamseigen endorfine wordt hierdoor afgeremd. Er ontstaat tijdelijk een gelukkig of rustgevend gevoel na het nuttigen van brood, pizza, pasta, melk, kaas, koekjes en roomijs.🍰πŸͺ🍫

Het gebruik van tarwe en melkproducten zijn de laatste jaren enorm toegenomen evenals de gluten concentraties in tarwe. Hoe iemand op exorfinen reageert is per individu verschillend. Er wordt verschillend gereageerd op melk-exorfinen (casomorphine) of op gluten exorfinen. Sommige mensen reageren op exorfinen uit soja of zelfs uit schimmels (dermorfine). Dermorfine is een extreem krachtige vorm van morfine. Dit wordt vooral gezien bij mensen met immuunziekten of bij mensen met een gedragsstoornis.

Door middel van bloedonderzoek kan worden onderzocht hoe jij reageert op exorfinen.πŸ’‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×