Trajecten & tarieven

Werkwijze

Als mens ben je uniek en behoef je je eigen traject met opbouw en invulling. Ik raad je daarom aan om een kort vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen voordat bepaalt kan worden welke route kan worden belopen.

Losse Consulten Vrouw Hormoon Totaal Traject Man Hormoon Totaal Traject Darm Screening Package Intensief 6 Maanden Traject Voeding Intolerantie Traject Prijzen onderzoeken

Losse consulten

– Uitgebreide intake: €99,-
– Consult 60 min: €89,-
– Vervolg consult 30 min: €69,-

Vrouw Hormoon Totaal traject

Een disbalans van hormonen zijn vaak een trigger voor chronische klachten- en ziekten. Er is een grote relatie tussen de hormonen en de darmen, de lever, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de stress- as.

Heb je libidoproblemen? Heb je last van menstruatieproblemen of overgangsklachten? Sta je moe op? Heb je meer vet bij je heupen en billen? Heb je last van suikercravings? Voel je je opgejaagd, terwijl je geen stress hebt? Dit is een greep uit de indicatoren die horen bij een hormonale disbalans.

 • Een uitgebreide intake
 • Intolerantie onderzoek om in kaart te brengen welke voedingsmiddelen het systeem triggeren en daarmee het systeem ongewenst belasten
 • Onderzoek op de vrouwelijke hormonen
 • Eventueel onderzoek op de schildklierhormonen
 • Opstellen op maat gemaakt behandelplan naar aanleiding van de diagnose
 • Herhaalconsult 60 minuten en een telefonisch consult

Prijs: €295,- incl 21% BTW (exclusief bloedonderzoek)

Man Hormoon Totaal traject

Hormonen spelen een sleutelrol in het functioneren van verschillende lichaamsprocessen. Het is dan ook achterhaald dat hormonen alleen bij vrouwen uit balans kunnen raken. Mannen kunnen hier net zo goed last van hebben. Een aantal voorbeelden waar dit aan te merken is zijn libidoverlies, een verminderde ambitiedrive, borstvorming, meer buikvet, suikercravings, moeilijk om spiermassa op te bouwen en minder energie.

 • Een uitgebreide intake
 • Bloedonderzoek om uit te zoeken hoe de hormonen balans is.
 • Opstellen op maat gemaakt behandelplan naar aanleiding van de diagnose
 • Herhaalconsult van 60 minuten en een telefonisch consult

Prijs: €295,- incl 21% BTW (exclusief bloedonderzoek)

Darm screening package

De darm heeft een centrale rol binnen verschillende processen in het lichaam. De darm is betrokken bij de vertering van voedsel, maar ook bij het ontwikkelen van een goed immuunsysteem (afweer) en een gezonde hormonale balans. De darm is dus als het ware een regelcentrum voor algehele gezondheid.

Want de wetenschap is er steeds duidelijker over, er bestaat een verbinding tussen de hersenen en de darmen. Deze verbinding wordt ook wel de hersen-darm as genoemd. Via deze as communiceren de hersenen en de darmen continue met elkaar. Deze communicatie verloopt in beide richtingen: Stress heeft een nadelige invloed op de werking van de darm, maar wat er in de darmen gebeurd heeft ook invloed op de hersenen. Zo wordt 90% van de serotonine (het gelukshormoon) aangemaakt in de darm. Binnen deze hersen-darm as speelt communicatie met de darmflora, het geheel van in de darm aanwezige goede en slechte bacteriën, een belangrijke rol. Darmtherapie is erop gericht op het darmmilieu en de darmflora te optimaliseren.

Met behulp van ontlastingsonderzoek wordt de darmfunctie en darmflora in kaart gebracht. Ook is het mogelijk om op basis van dit ontlastingsonderzoek gericht te kijken naar mogelijke voedingsmiddelintoleranties of allergieën.

 • Een uitgebreide intake
 • Fecesonderzoek uitgebreid
 • Doornemen onderzoek uitslagen plus op maat gemaakt behandelplan
 • Herhaalconsult 60 minuten en telefonisch consult

Prijs: €295,- incl 21% BTW (exclusief fecesonderzoek)

Intensief 6 maanden traject

Loop je al langere tijd met verschillende gezondheidsklachten rond waarvan je niet weet waar het vandaan komt en ook nog geen oplossing hebt kunnen vinden? In dit Intensief 6 maanden traject wordt van A tot Z uitgezocht hoe jouw lichaam in elkaar steekt en op welke manier je het beste uit jezelf kan halen. Dit verhoudt zich niet alleen tot het oplossen van je gezondheidsklachten maar ook om meer energie te krijgen en meer welbevinden. Hierbij leer je hoe je je lichaam in balans kan houden om preventief chronische (toekomstige) ziekten te weren.

 • Een uitgebreide intake
 • Afname labonderzoek op verschillende facetten
 • Doornemen onderzoek uitslagen plus persoonlijk behandelplan
 • Maandelijks een consult van 60 min

Prijs: €620,- incl 21% BTW (exclusief bloedonderzoek)

Voeding intolerantie traject

Merk je dat je vaak laag in je energie zit maar heb je geen idee waar het vandaan komt? In veel gevallen is je energielevel erg afhankelijk van de voeding die je eet en de wijze hoe jouw lichaam daarop reageert en het verteert. Door het afnemen van bloed komen we er erachter op welke voeding jouw systeem goed reageert en welke voeding juist minder goed is of dat je het zelfs moet vermijden.

 1. Een uitgebreide intake
 2. Bloedonderzoek om in kaart te brengen welke voedingsmiddelen het systeem triggeren en daarmee het systeem ongewenst belastten.
 3. Onderzoek op de belangrijke vitaminen waarden waarmee een voedselintolerantie- of allergie vaak gepaard gaat.
 4. Het opstellen van een behandelplan
 5. Herhaalconsult van 60 minuten en telefonisch consult

Prijs: €295,- incl 21% BTW (exclusief bloedonderzoek)

Onderzoeken

Bloed- en speeksel onderzoeken

Voedingintolerantie-onderzoek 69 voedingsmiddelen €195,40

Voedingintolerantie-onderzoek 216 voedingsmiddelen €425,50

Allergenen- onderzoek 40 voedingsmiddelen €79,00

Histamine intolerantieonderzoek €113,60

Schildklierprofiel €115,70

Schildklierprofiel plus €194,70

Hormoonprofiel vrouw €125,50

Hormoonprofiel man €124,40

Adrenale stress index €132,00

Homocysteïne €65,00

hsCRP (ontstekingsmarker) €29,50

Vetstofwisselingscreening €115,60

Insuline gevoeligheid onderzoek €110,20

Neurotransmitter onderzoek €166,70

Vitamine D €45,00

Vitamine A (retinol) €29,00

Ferritine/ijzer €33,00

Vitamine B12 €58,00

Mineraalanalyse – mineralen en spoorelementen zoals magnesium, zink, selenium en 4 toxische zoals nikkel en kwik €175,70

Mestcelactivatiesyndroomonderzoek €249,60

Lever-pancreasscreening €112,70

Fecesonderzoeken

Prikkelbaar Darm Syndroom pakket €165,90

Darm screening basis (verteringsresten, pancreas elastase, galzuren, Alfa-1-antitrypsine, calcoprotectine, sIgA. €184,60

‘Leaky gut’ screening €175,80

Darmscreening microbioom ALL in one €498,50