BURN-OUT

Ervaar je vermoeidheid? Heb je hoofdpijn? Heb je last van haaruitval? Ben je angstig? Slaap je slecht? Pieker je veel? Ben je overprikkeld? Heb je last van je maag? Sta je moe op? Mocht je meerdere van deze klachten ervaren lijkt het erop dat je lichaam aan de NOODREM heeft getrokken. Je batterij is leeg. ⛔ Resultaat: EEN BURN-OUT. Je lichaam heeft te lang in de overlevingsmodus gezeten en je hebt te lang dingen gedaan die de energie uit je trekken. Dit kan een samenloop zijn van omstandigheden zoals je job, relationeel of juist het missen van passies. 🗯 Ik heb verschillende clienten die in de begin- tussen of juist eindfase van een burn-out zitten. Dit is een van de heftigste dingen die je mee kan maken en ook hier zitten weer verschillende gradaties in. Het psychische stuk hierin is heel belangrijk. Maar ook het lichamelijke stuk is onmisbaar. Te denken valt aan: een verminderde aanmaak van maagzuur, LAAGGRADIGE ontstekingen, voedingintoleranties en – of allergieën, een vertraagde of juist versnelde schildklier, een mineraaldefect en lage neurotransmitters (gelukshormonen als serotonine en dopamine).❗ Dit alles staat in verbinding met elkaar en heeft heel veel invloed op je gemoedstoestand en hoe snel je weer de burn-out te boven komt. Ervaar je 1 of meerdere klachten? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!📞
{“key”:”e7″}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×