Reviews

UITSTEKEND
25 recensies op
Jesse Koster
Jesse Koster
18 Januari 2024
A few months ago, I had a blood test done by Talisa because of abdominal pain and fatigue complaints. I was amazed by the amount of information that came out of it! All aspects were considered and analyzed carefully. With the results and extensive advice, I have adjusted my diet and added much-needed supplements. I feel a lot better and way more energized. Highly recommended! I wish I had done this much sooner!
Marije Gieskes
Marije Gieskes
8 Januari 2024
Na mega lang twijfelen heb ik begin 2023 besloten met Talisa aan de slag gegaan. Nog nooit zo’n grote investering in mezelf gedaan, maar het was het 100% waard. Ik zou het iedereen aanraden, en heb zeker geen spijt! Als student dacht Talisa fijn met me mee met de financiële investeringen, maar het belangrijkste is natuurlijk: ik kan me oprecht de tijd niet herinneren dat ik me zo goed voelde in mijn lichaam! 🥰
Lieke Hal
Lieke Hal
24 November 2023
Talisa is een hele fijne therapeut - ze stelt goede vragen en kijkt holistisch naar een klacht, in plaats van enkel naar het probleem zelf. Ze is professioneel, geduldig en empathisch.
femke hoogland
femke hoogland
11 November 2023
Deze dame heeft me geholpen met pijnen en klachten. Door een aanpassing van mijn voeding en de voorgeschreven supplementen is mijn pijn verdwenen. En een geweldig fijne bijkomstigheid: ik viel kilo’s af.
Jamila Vriesman
Jamila Vriesman
12 Oktober 2023
Ik ben erg blij met mijn sessies bij Talisa. Ik kwam naar Talisa omdat ik me graag energieker wilde voelen. Tijdens de intake voelde ik me erg gehoord en vond ik het erg fijn dat Talisa naar het hele plaatje keek. Ik kreeg een handleiding hoe te eten voor 4 maanden en weet nu precies wat ik kan eten gedurende de dag om mijn energie op peil te houden. Super mooie uitgewerkte handleiding met duidelijke voorbeelden van maaltijden waarmee ik direct aan de slag kan. Mega aanrader!
Robine Perik
Robine Perik
11 Oktober 2023
Talisa heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn klachten. Ze is heel empatisch en vraagt goed door, waardoor we snel naar de kern gaan. Daarnaast heeft ze een positieve energie waardoor ik altijd blij onze gesprekken verlaat! Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Charlotte
Charlotte
19 Mei 2023
Talisa heeft mij zo goed geholpen met mijn darmklachten en onrustige huid! Ik had al jaren last van buikpijn en een opgeblazen gevoel. Maar nu ik bij Talisa ben geweest weet ik veel beter welke voedingsstoffen ik tekort kwam en wat ik juist wel kan eten. Ook miste ik heel veel voedingssupplementen en mijn energie is echt verdubbeld sinds ik dit traject ben aangegaan. Daarnaast is Talisa gewoon een superrrr lieve leuke meid met wie ik heerlijk kon lachen. Ik voelde me direct op mijn gemak. Dikke dikke aanrader voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken!
Kim Hindriks
Kim Hindriks
7 April 2023
Talisa is een erg fijne therapeut, door haar energie voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze heeft veel kennis waardoor ze na mijn anamnese meteen de oorzaak van mijn klachten kon herleiden. Haar uitgebreide verslag en dieetlijst heeft me erg geholpen om de veranderingen in mijn eetstijl eigen te maken. Heel blij met de positieve veranderingen in mijn gezondheid.
Veronica Schoenmaker
Veronica Schoenmaker
16 Januari 2023
Talisa gaat professioneel te werk, legt alles goed uit zo dat ik precies wist waar ik aan toe was. Al een langere tijd liep ik met klachten zoals extreme vermoeidheid, haar uitval, onregelmatige cyclus, na de bloedtesten kreeg ik te horen dat ik voor erg veel dingen intolerant ben dit is nu aangepakt en na 3 maanden voel ik al erg veel verschil in mijn lichaam. Vermoeidheid is van een 3 naar een 7 gegaan, ik vermijd lactose producten ook dit voel ik in mijn lichaam door dat ik bijvoorbeeld geen opgeblazen gevoel meer heb.
pim mathot
pim mathot
2 November 2022
Afgelopen jaren soms niet aanwijsbare gezondheidsklachten. Door methodiek en consulten van Talisa heel goed in beeld gekregen waar verbetering en optimalisatie mogelijk was. Door consequent haar advies op te volgen zijn klachten verdwenen. Ik kan Talisa van harte aanbevelen!