Reviews

UITSTEKEND
28 recensies op
Wendy van Doorn
Wendy van Doorn
28 Maart 2024
Sinds twee jaar met regelmaat contact met Talisa na verschillende onderzoeken. Enorme verbetering in mijn gemoedstoestand, energie en menstruatiecyclus door haar adviezen. Helaas na een darmoperatie weer verslechtering, maar ik weet zeker dat met de nieuwe adviezen, ik er snel weer bovenop ben! Investeren in jezelf is zo belangrijk!
Roswitaa -
Roswitaa -
19 Februari 2024
Vorig jaar had ik ernstige eczeem problemen en kwam ik bij Talisa omdat ik genoeg had van alle steroïde crèmes die me werden gegeven als "oplossing" voor mijn eczeem. Ik heb eczeem sinds dat ik klein ben en nog nooit zo een heftige reactie gehad zoals ik vorig jaar heb gehad. Talisa was ongelooflijk begripvol en hielp me tot nieuwe inzichten te komen over mijn gezondheid. Door een bloedtest zijn we erachter gekomen dat ik een waslijst had aan voedselintoleranties die deze heftige reacties zouden kunnen veroorzaken. Ze hielp me met een nieuw (voedings)regime en sindsdien heb ik geen extreme huidreacties meer gehad en zit ik veel beter in mijn vel. Ik heb hierdoor ook het gevoel gekregen dat ik de grip weer terug heb en mijn eczeem ook veel beter kan managen. Dit traject was elke cent waard en een van de beste investeringen die ik heb gedaan voor mijn gezondheid en welzijn. Dankjewel Talisa 🤍
Esmee Krifa
Esmee Krifa
22 Januari 2024
De consulten met Talisa hebben me nieuwe inzichten gegeven over mijn gezondheid. Ze heeft een hele fijne energie en nam echt de tijd om mijn verhaal te begrijpen. Daarnaast gaf ze duidelijk uitleg over de verbinding tussen voeding, levensstijl en gezondheid. De adviezen en tips voor suppletie die ze gaf, waren persoonlijk en doeltreffend. Sinds ik de supplementen die Talisa adviseerde gebruik ervaar ik meer energie, voel ik me gezonder en is mijn huid veel rustiger geworden. Ik zou haar aan iedereen aanraden die op zoek is naar fijn en praktisch advies voor een gezond en gebalanceerd leven. Dank je wel, lieve Talisa!
Jesse Koster
Jesse Koster
18 Januari 2024
A few months ago, I had a blood test done by Talisa because of abdominal pain and fatigue complaints. I was amazed by the amount of information that came out of it! All aspects were considered and analyzed carefully. With the results and extensive advice, I have adjusted my diet and added much-needed supplements. I feel a lot better and way more energized. Highly recommended! I wish I had done this much sooner!
Marije Gieskes
Marije Gieskes
8 Januari 2024
Na mega lang twijfelen heb ik begin 2023 besloten met Talisa aan de slag gegaan. Nog nooit zo’n grote investering in mezelf gedaan, maar het was het 100% waard. Ik zou het iedereen aanraden, en heb zeker geen spijt! Als student dacht Talisa fijn met me mee met de financiële investeringen, maar het belangrijkste is natuurlijk: ik kan me oprecht de tijd niet herinneren dat ik me zo goed voelde in mijn lichaam! 🥰
Lieke Hal
Lieke Hal
24 November 2023
Talisa is een hele fijne therapeut - ze stelt goede vragen en kijkt holistisch naar een klacht, in plaats van enkel naar het probleem zelf. Ze is professioneel, geduldig en empathisch.
femke hoogland
femke hoogland
11 November 2023
Deze dame heeft me geholpen met pijnen en klachten. Door een aanpassing van mijn voeding en de voorgeschreven supplementen is mijn pijn verdwenen. En een geweldig fijne bijkomstigheid: ik viel kilo’s af.
Jamila Vriesman
Jamila Vriesman
12 Oktober 2023
Ik ben erg blij met mijn sessies bij Talisa. Ik kwam naar Talisa omdat ik me graag energieker wilde voelen. Tijdens de intake voelde ik me erg gehoord en vond ik het erg fijn dat Talisa naar het hele plaatje keek. Ik kreeg een handleiding hoe te eten voor 4 maanden en weet nu precies wat ik kan eten gedurende de dag om mijn energie op peil te houden. Super mooie uitgewerkte handleiding met duidelijke voorbeelden van maaltijden waarmee ik direct aan de slag kan. Mega aanrader!
Robine Perik
Robine Perik
11 Oktober 2023
Talisa heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn klachten. Ze is heel empatisch en vraagt goed door, waardoor we snel naar de kern gaan. Daarnaast heeft ze een positieve energie waardoor ik altijd blij onze gesprekken verlaat! Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Charlotte
Charlotte
19 Mei 2023
Talisa heeft mij zo goed geholpen met mijn darmklachten en onrustige huid! Ik had al jaren last van buikpijn en een opgeblazen gevoel. Maar nu ik bij Talisa ben geweest weet ik veel beter welke voedingsstoffen ik tekort kwam en wat ik juist wel kan eten. Ook miste ik heel veel voedingssupplementen en mijn energie is echt verdubbeld sinds ik dit traject ben aangegaan. Daarnaast is Talisa gewoon een superrrr lieve leuke meid met wie ik heerlijk kon lachen. Ik voelde me direct op mijn gemak. Dikke dikke aanrader voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken!