Over mij

Mijn naam is Talisa Leijen. Ik heb sinds mijn moeder tien jaar geleden onverklaarbare klachten kreeg, een gedrevenheid ontwikkeld voor gezondheid – met als doel andere mensen beter maken. Toen mijn moeder naar de huisarts ging om zich te laten testen op allerlei waarden, kwam daar geen resultaat uit en kon er dus ook niks gedaan worden. Uiteindelijk is zij bij een orthomoleculair specialist terecht gekomen, die de diagnose stelde dat zij een schildklieraandoening (hashimoto) had. Door deze persoonlijke behandeling zijn haar klachten stap voor stap verdwenen en heeft ze haar energie weer terug gekregen. Daarbij ben ik zelf jaren geleden gediagnosticeerd met PCOS en heb ik deze aandoening middels een op maat gemaakt plan op een natuurlijke manier weten te genezen.

Neem contact op

Wat drijft mij?

De laatste 100 jaar krijgen steeds meer mensen op vroegere leeftijd last van chronische klachten- en ziekten. Dit heeft te maken met verschillende factoren: voedingstoffen in de landbouwgrond zijn veel meer uitgeput, de afgelopen 50 jaar zijn er 100.000 nieuwe chemische stoffen bijgekomen, spanningen in de maatschappij zijn toegenomen door de continue ratrace. Het is nu moeilijker dan ooit om de juiste balans te vinden om enerzijds te kunnen genieten van je leven en anderzijds te letten op je gezondheid.

Vage klachten als moe opstaan, een voedselintolerantie, eczeem etc. zijn vaak indicatoren van een grotere verstoring in het lichaam. Het is belangrijk dat je deze symptomen serieus neemt, omdat dit de boodschappers zijn van je lichaam.

Zelf heb ik Rechten gestudeerd en na mijn studie ben ik beland in een prestatiegerichte baan waar weken van 60 uur de norm waren. Tijdens mijn studie maar ook tijdens mijn werk merkte ik dat ik daar weinig voldoening en geluk uithaalde. In die tijd ben ik ook altijd bezig geweest met de biochemie van het lichaam en werd dit een uit de hand gelopen hobby. Na het volgen van de verschillende opleidingen Medische Basiskennis, de 4-jarige HBO-opleiding voor Orthomoleculair therapeut aan de Ortho Linea, Orthomoleculair- Epigenetisch therapeut aan de Ortho Health Foundation en de BRAIN-Q opleiding van Lucas Flamend heb ik de expertise om gezondheidsproblemen op een integratieve manier aan te pakken.