How about: biohacking

Ieder lichaam is anders en heeft daarom ook een andere aanpak nodig. Bij biohacking bestaat er geen one size fits all. Biohacking is een nieuwe wetenschap en kan je zien als een vorm van epigenetica (letterlijk het beïnvloeden van de genen).

Het fijne hieraan is dat je dit zelf kan bereiken! Denk bijvoorbeeld aan de manier wat je doet qua beweging, sporten, eten, hoeveel je op kantoor zit of zonlicht krijgt en slapen. Als je weet wat je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren zal je merken dat je het ouderdomsproces vertraagt, je eindelijk het lichaam krijgt wat je wilt, je lekkerder kan slapen, je mentale welzijn verbeterd en dat je VEEL meer energie krijgt.

Je hackt als het ware je mitochondriën (dat zijn de energiefabriekjes van je cellen) en dat zorgt voor veel meer energie.

Wist je dat je ook je hormonen kan hacken? Op deze manier merk je dat je libido verhoogd, je huid gehydrateerd is, je haar niet meer uitvalt, je geen last meer hebt van die vervelende PMS klachten en je je fertiliteit kan beïnvloeden.

En dat niet alleen want er is zoveel meer wat kan verbeteren en genezen! Wil je hier meer over weten? Boek dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via: info@mind-your-health.nl

×