Mineraalonderzoek

Waarom is het zo belangrijk om je mineralenbalans te onderzoeken?De meerderheid mensen gaan er van uit dat wanneer ze een potje mineralen slikken of de juiste voeding eten meer dan voldoende mineralen binnen krijgen. Dit is in veel gevallen niet zo! Wanneer jij bijvoorbeeld last hebt van je darmen wordt je opname capaciteit veel minder en neem je niet de juiste voedingstoffen op! Hierin is het essentieel om terug te gaan naar de basis.Een voorbeeld hiervan is een onderzoek naar de darmen. Hoe is de doorlaatbaarheid van de darmen? Worden alle nutriënten goed opgenomen? Bovendien is het van belang om te onderzoeken wat jouw mineralenstatus is. Deze kan namelijk ook te hoog zijn! Dit komt regelmatig door een stapeling in je lichaam door het nemen van de onjuiste vormen en verhoudingen van supplementen die je lichaam belasten en meer kwaad doen dan goed. Daarbij leeft ieder mens weer anders. Misschien sport jij wel zwaar en vaak waardoor je van bepaalde mineralen net even wat meer nodig hebt dan iemand die minder of niet sport. Of mis jij een bepaald mineraal door ziekte. Ieder mens heeft dus een andere status qua mineralen nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×